Klubbens program våren 2016

1.9 Sept:

 Årsmöte

2. 12 Oktober:

Hemma hos Aina Tullberg som berättade gripande om sin och sin tvillingbrors flykt tillsammans med mamman från Tyskland 1943.Aina har har skrivit en släktkrönika bla om denna tid. Känns väldigt aktuellt i nutid. 

3. 9 November:

Möte hos Soroptimisterna i Kungsbacka tema har du tid för fokus,sinnesro o kreativitet.Föredrag om sin bok av Dorotea Pettersson.

4. 7 December:

Möte på Akademibokhandeln i Kungsbacka där Anita Kölschpresenterade och gav oss tips på aktuella böcker flera med kvinnoperspektiv.

5.11 Januari:

 Lotta informerade från Areamötet och kommande studiebesök och deltagande i Convention diskuterades

4 Februari:

 Besök på Dermanord, ett Svenskt företag som tillverkar Kosmetik- och Hygienprodukter med kvinnlig VD och grundare Maria  Åkerberg i Frillesås. Rundvandring och föredrag om företaget och produkterna stod på programmet. 

8 Mars:

 Firande av Internationella Kvinnodagen  på Fyren i Kungsbacka där Kungsbacka Zontaklubb tillsammans med flera ideella föreningar i Kungsbacka arrangerade firandet. Sonja Hönig-Schough President Zonta International  berättade om Zonta.

13 April:

 Valmöte på Elektronen med besök av blivande AD Birgitta von Oldenskiöld

10 Maj:

 Besök på Margareta Sölveland som berättade om sitt konstnärsskap och kursverksamhet bla i Provence under vinterperioden samt visade sina spännande alster i sin atelje.

 

 

Bookmark and Share