Bildgalleri

Månadsmöte augusti 2016 på Fredriksberg

Augusti månasdsmöte ägde rum på Asylboendet, Fredriksbergs kursgård i Ystad. Vi var 20 klubbmedlemmar och ca 25 kvinnor med några tonårsdöttrar som deltog.

Först åt vi god mat som invandrarkvinnorna från Syrien och Afghanistan tillagat. Därefter fick vi höra om integrationsarbetet i Ystad och sedan berättade tre kvinnor om sin bakgrund och Karin Edmén från vår klubb berättade om sin språkvän. Denna sammanskomst blev möjlig tack vare att några medlemmar i vår klubb skapat kontakter med dessa invandrarkvinnor.
Det var en festlig men också mycket känslosam kväll som väckte många tankar. 

Här följer tre bilder tagna av Anita Svensson.

 

Månadsmöte september 2013 Tomelilla Golfrestaurang.

Foto Ulla Cronvall

Månadsmöte maj 2013 Arboretet Kivik-Esperöd

Måndagen den 27 maj samlades vi till sista mötet innan sommaren på Esperöds Herrgård i Kivik.Bo Hultén guidade oss genom Arboretet, en unik samling av träd och buskar.Eftersitsen intogs hos "Eva på Torget" i Kivik. Här är några bilder från mötet.

Foto Ulla Cronvall

 

Månadsmöte april 2013 på Mårtens café Ystad.

April månadsmöte på Mortens Café i Ystad. Guld-och silversmed Bolennart Olsson berättade om sitt yrke. Här följer några bilder på mötesdeltagarna samt en bild på en salladskål som är under bearbetning samt ett stort etui med ringar av olika slag.

Foto:Ulla Cronvall

Bookmark and Share